27 januari 2022

Schitterende omgeving

camping Limburg

Ga je naar een camping Limburg dan heb je een goede keuze gemaakt, niet alleen is de Leistert een perfecte camping maar ook de omgeving is prachtig. Ben je een liefhebber van fietsen en wandelen dan kun je hiervan in de omgeving genieten, in de omgeving heb je prachtige bossen waar je kunt wandelen. Heb je een hond, kun je in de aangrenzende bossen uren wandelen met je viervoeter. De camping is voor een natuurliefhebber een genot om naartoe te gaan.

Kies waar je overnacht

Zoek je een camping Limburg met veel mogelijkheden om te overnachten, dan ben je bij de Leistert aan het goede adres. Van traditioneel kamperen, tot het verblijf in een zeer luxe bungalow met de hele familie. Wil je kamperen maar dan wat luxer als normaal, met je eigen sanitair is dit ook mogelijk. Je eigen toilet en douche tot vaatwasser, op je eigen kampeerplaats. Niet voor niets zijn deze plaatsen extra ruim, zodat alle faciliteiten er eenvoudig op neergezet kunnen worden. Kamperen op de camping kun je zo comfortabel en luxe als je wilt.

camping Limburg

Veel faciliteiten

De camping Limburg is niet voor niets erg populair, naast de uitstekende mogelijk om te overnachten is er ook nog erg veel te doen. Het animatieteam zorgt ervoor dat de kinderen worden vermaakt, maar daarnaast zijn er ook veel speelmogelijkheden in het park. De inwendige mens is niet vergeten met de verschillende restaurants en de snackbar, zodat je altijd iets lekkers kunt eten. Op de bowlingbaan kun je een balletje gooien, of op de minigolfbaan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.